2+LmIsmVj[?

9.01.2010

My Half-Completed Wish 2

Konnichiwa minna-san!!! xD
Mika leh jd active blk biler dgr lagu Miyavi ni! haha!
td cm sedih je...huhu... oh Miyavi, Love ya!!! *fangirl mode turns on* xDD
ok, stop. this is not the topic.

hm... kat blog lg satu Mika ade ckp psl 19 september ni dh nk kne pg Kedah.
yea, that's it! dh dpt twrn!!! yey!!! :D
tp rs cm x sedia lg la... T-T
awal sgt. hukhuk
x kesah la bnde tu! nk tau bc blog Mika yg lg satu.

Mika juz teringat janji mak Mika.
die kate kalo Mika dh dpt msuk nti die nk blikan DSLR camera.
die ingat lg ke x? hm... >_<
first wish dh fulfilled, ni lak psl kamera, dpt ke x tunaikan hajat ni? hm...
hrp2 sgt dpt! tgn ni dh gtl2 dh nk dok pegang2, belek2, sentuh2, n raba2 kamera tu!!! xD
hahahahahaha!!! jgn tiru perbuatan trsebut ok? >:D

erm... ok la, tu je yg Mika nk tulis.
kang pnjg2 jd mngarut lak. :)
k, bye2~~

4 comments:

DgurLinReD said...

HEMM akak pun nak jugak DSLR camera tu!!.. tapi hajat belum tercapai!! hu hu

~Mika Darkness~ said...

yeke? kte sm... hjt x trcapai lg... :'D

kelana fana said...

wow.. kelana pun tringin gak DSLR. tgk kengkawan yg ade, amik foto cantek2 la.. :D

~Mika Darkness~ said...

@Kelana: yep2! mmg gmbr akan jd cntik sgt kalo pkai kamera ni. :D
hrp2 boleh la dpt secepat yg mungkin...